Alleen huilebalken hebben spijt Artikelen en columns over spraakmakende zaken en gebeurtenissen op het criminele vlak

 • Title: Alleen huilebalken hebben spijt
 • Author: Peter R. de Vries
 • ISBN: 9789026122293
 • Page: 123
 • Format: Hardcover
 • Artikelen en columns over spraakmakende zaken en gebeurtenissen op het criminele vlak.

  • Best Read [Peter R. de Vries] ✓ Alleen huilebalken hebben spijt || [Contemporary Book] PDF ↠
   123 Peter R. de Vries
  • thumbnail Title: Best Read [Peter R. de Vries] ✓ Alleen huilebalken hebben spijt || [Contemporary Book] PDF ↠
   Posted by:Peter R. de Vries
   Published :2019-02-18T03:29:24+00:00

  One thought on “Alleen huilebalken hebben spijt”

  1. Ik kwam dit boek toevallig tegen in de boekenkast toen ik aan het opruimen was. Ik had het boek nog nooit gelezen en besloot om het een kans te geven. Ik moet zeggen, ik vond het een beter boek dan verwacht. Sommige verhalen waren heel intrigerend en andere vond ik persoonlijk erg langdradig. Ik vond het interessant om sommige zaken vanuit een heel ander oogpunt te lezen en ook besef ik mij nu heel goed dat er ook in Nederland sprake is van veel onrecht.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *